Mene sisältöön

Caravan-alue, Kaarina

Virkistysalueet ja leirintä

Caravan-alueet:

Leirintä ja mökkimajoitus

Harvaluodon virkistysalue on n. 5 ha:n suuruinen kesäkäytössä oleva alue, johon on viitoitus Harvaluodon tieltä. Merenrantaa on yli 200 m. Alueella on kaupungin yleinen uimaranta, laituri, sauna, wc, grillikatos ja n. kilometrin pituinen kuntoreitti. Leiri- ja telttailualue on jalkapallokentän ja leirikatoksen välinen metsäinen mäki. Telttailla voi myös pysäköintialueen ja caravanalueen välissä. Osoite: Krupuntie 65.

Lomakeskus Koivukankareen asuntolassa on 19 kahden tai kolmen hengen huonetta. WC ja suihkut sekä saunatilat ovat käytävällä. Saunatiloja voi vuokrata erikseen, aulassa ja ulkona on takka luomaan tunnelmaa vaikkapa makkaran paistoa. Koivukankare on rauhallisella paikalla meren rannalla, rantasaunaa voi vuokrata ja uimaan pääsee laiturilta.

Vuolahden leirialue on vuokrattavissa ympäri vuoden. Kesäkauden, toukokuu-lokakuu, vuorot ovat haettavissa maaliskuun loppuun mennessä ja talvikauden, marraskuu-huhtikuu, syyskuun loppuun mennessä. Ensisijaisesti Vuolahtea vuokrataan kaarinalaisille yhdistyksille, kouluille ja muille kaupungin toimipisteille. 

Alueella on keittiörakennus, 5 majoitusmökkiä (3 sänkyä/mökki), luhti (yöpyy max 20 lasta), toimisto-, varasto-, WC-rakennus, puuvaja-grillikatos ja meren rannassa sauna. Keittiörakennuksessa on ruokailutilat n. 40 hengelle, takka, koneistettu keittiö ja astiastot n. 50 hengelle. Majoitustiloissa on jonkin verran patjoja, mutta ei peitteitä ja tyynyjä. 

| Sivun alkuun |