Mene sisältöön

Tervetuloa Matkamessuille 20.-22.1.2017!

Tervetuloa Matkamessuille 20.-22.1.2017

Kaarina osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan matkailualan tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa tammikuussa. Kaarina löytyy Visit Turun Suomen Saariston osastolta 6n2-10. Mukana on kaarinalaisia matkailualan yrittäjiä ja lähiruokatuottajia, Kaarina-teatteri sekä KaMu-kuoro. Kaarinan osastolla voit myös osallistua leikkimieliseen tietovisailuun.

Visit Turun Suomen Saariston osastolla on paljon koettavaa. Runsas lavaohjelma viihdyttää: lavalla nähdään teatteria, musiikkia ja tietoiskuja. Osastolla pääsee myös makumatkalle saariston herkkujen pariin kun saariston parhaita poimintoja maistellaan useampaan otteeseen päivittäin.

Matkamessuilla kohtaat koko maailman. Matkamessujen partnerimaa vuonna 2017 on Turkki.

Lisätietoja matkamessuista: http://matka.messukeskus.com/

Matka Nordic Travel Fair 20.-22.1.2017, Helsingin Messukeskus

Kaarinan osasto: 6n2-10 Suomen Saaristo/Visit Turku

Avoinna: perjantai 20.1. klo 10-20, lauantai 21.1. klo 10-18, sunnuntai 22.1. klo 10-18

Kaarinalaiset yritykset mukana messuilla

Messuosastolla esittäytyvät:

Kavalton tila, Kaarina, navetan vinttiKavalton Tila on idyllinen juhlapaikka, jossa perinteinen maanviljely sekä juhla- ja pitopalvelutoiminta kulkevat käsi kädessä.

Meiltä löytyy eri kokoisia juhla- ja kokoustiloja, aina romanttisesta Navetan vintistä metsälammen rannalta olevaan savusaunaan saakka.

Sinun Tilaisuutesi - Kavalton Tila

www.kavaltontila.com


Villa Wolax on merellinen kokous-, juhla-, ja majoitus kokonaisuus. Tarjoamme myös eri kokoisia saunatiloja ulkoporealtaineen sekä useita  aktiviteettejä, esim. Soling purjehduksia ja Ryövarin luolan vaelluksia. Etäisyys Turun Kauppahallilta 16 km ja Aurajoesta veneellä 40 min.

Kattokruunujen loistetta jo vuodesta 1899!

www.villawolax.fi

Tuorlan planetaariossa on tarjolla useita erilaisia esityksiä Aurinkokunnan ihmeistä. Tuorlan alue on erinomainen kohde sekä matkailijalle että kokous- tai huvitapahtumien järjestäjille. Planetaarion lisäksi observatoriolla voi tutustua tähtitieteen tutkimukseen ja tutkimuslaitteisiin, sekä kuulla mielenkiintoisia esitelmiä tähtitieteellisistä aiheista.

www.astro.utu.fi/planetaario

Messuosaston myymälässä:

Lavaesiintymiset:

Kaarina-teatteri, www.kaarina-teatteri.fi

KaMu-kuoro, www.kamukuorot.fi

Taste of Archipelago –kattauksessa mukana:

LuomulammasAlastalon luomulammas – laadukasta kotimaista karitsanlihaa!
www.alastalontila.fi

Ammattilaispäivän aamiaistilaisuudessa mukana:

Saksan tila, vuoden yritys 2015, tarjoaa Lähiruokaa suoramyyntinä - kalkkunaa, savukalkkunaa, mansikkaa ja hernettä. www.saksantila.fi

Turun Kahvipaahtimo on vuodesta 2009 asti toiminut pienpaahtimo. Pyrimme tarjoamaan vain erittäin laadukkaita kahveja, alati vaihtuvasta valikoimastamme. Paahdamme ja pakkaamme kahvimme Voivalantiellä Kaarinassa. www.turunkahvipaahtimo.fi

Seuraa Somessa

Seuraa Kaarinaa Matkamessuilla Facebookissa tai Instagramissa #kaarina #visitkaarina #suomensaaristo #finnisharchipelago #matkamessut

| Sivun alkuun |